Arbetsledare till Stenebyskolans restaurang på 50%.

Stenebyskolans restaurang erbjuder frukost och lunch för såväl studenter vid skolan som övriga besökare. Våra menyer består av traditionell husmanskost och vegetariska alternativ. Den dagliga skötseln av Steneby’s elevhem är också en del restaurangens verksamhetsområde.

Som arbetsledare i vår restaurang erbjuds du ett omväxlande arbete. Ditt huvudsakliga fokus är att vara närvarande i driften på restaurangen och se till att våra gäster upplever bästa tänkbara service. Dessutom har du ett viktigt ansvar för att skapa de bästa förutsättningarna för restaurangens- och servicepersonalens medarbetare. Stenebyskolans mål är att vara den bästa skolan i Norden inom materialbaserad konst och design, vår restaurang är en del av den totala upplevelsen av skoltiden på Steneby och därför en viktig kugge i dessa mål. Du kommer att fungera som en länk mellan kök, matsal, servicepersonal och administrationen.

Till denna roll söker vi dig med stort intresse och kunskap för mat, och som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta och har ett ekonomiskt tänk. Som ledare är du en entusiasmerande förebild. Tempot i vår verksamhet kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är stresstålig.

Vi ser gärna att Du har flera års erfarenhet från restaurangbranschen, gärna från en roll som arbetsledare eller från liknande ansvarstjänst. Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. På Steneby finns många nationaliteter och bra kunskaper i engelska är ett krav.

Hur du är som person och ditt driv är viktigare än dina tidigare erfarenheter. Du har en utarbetad känsla för service, är lyhörd och tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du känner stolthet och tar ansvar för ditt arbete.

Arbetsuppgifter, kunskaper och personlighet

  • Leda och fördela arbetet för kökspersonal, matsal och servicepersonal
  • Göra inköp av råvaror och material
  • Budget- och resultatansvar
  • Grundläggande datorkunskap
  • Kommunicera i tal och skrift både på engelska och svenska
  • Bra på att samarbeta
  • Initiativtagande
  • Flexibel

 

 

Denna tjänst är på 50 %. Våra ordinarie arbetstider löper från måndag till fredag. Kvälls- och helgarbete förekommer under vissa perioder, samt förstärkning vid sjukdom, ledighet och hög belastning m.m.

Urvalet sker löpande med sista ansökningsdag är 26/9, så skicka in din ansökan redan idag!
Din ansökan vill vi ha via mail till michael.arvidsson@steneby.se
För mer information kontakta Fastighetschef,
Michael Arvidsson på tel: 0531-710 43, mobil: 070-216 93 19

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Steneby
Steneby har förenat händer och material i snart hundra år och är i dag ett kreativt centrum för utbildningar inom konst, design och hantverk.

Som värd åt Stenebyskolan och Göteborgs universitet erbjuds här utbildningar på olika nivåer med fokus på praktiskt lärande. Utbildningarna är till stor del formade kring de fullt utrustade verkstäderna, som är Stenebys hjärta och som ger studenterna mycket bra förutsättningar att arbeta i trä, metall och textil.

Hit söker sig människor från hela världen för att påbörja sin utbildningsresa, utbilda sig till ett yrke och fördjupa sin kunskap i material och processer. Men också för att ta del av en nyfiken, kunskapsorienterad och i många avseenden helt unik studiemiljö.